Erhvervsskole for dig der ikke er så glad for skolen

Der er mange unge, der ikke er så meget for det med at gå i skole, men ofte er man nødt til det alligevel. Derfor er der også oprettet nogle forskellige forløb for dem, der ikke har så nemt ved det med skolen, og det kan for eksempel være noget som STU. Her får du en undervisning der er lavet til at kunne ramme dig på en måde, så du kommer til at være godt inde i stoffet, og så du kan komme ud på den anden side, med en viden som du kan bruge til noget. Det er ikke alle uddannelser der er lige gode til det, men her er der masser af godt at hente.

Især hvis du gerne vil på en erhvervsskole er der gode muligheder at hente ved STU, for det er ikke alle, der skal sidde i skole en masse år, og have en lang uddannelse. Der er mange, der er bedre til at komme ud i den virkelige verden noget hurtigere, og så bare komme i gang med at arbejde. På den måde kan du få noget i hænderne, og få lavet noget på en anden måde, end man kan ved en skolebænk. Det er der mange, der ser som en enormt stor fordel, og som noget de helt sikkert skal – måske har du det på den samme måde?

Skolen er nødvendig

Noget du nok er nødt til at indse er, at du er nødt til at gå i skole på en eller anden måde. Som sagt behøver du ikke have en lang videregående uddannelse, men langt de fleste ender med at have en eller anden form for uddannelse, og dem der ikke gør, fortryder det ofte. Du kommer til at gøre dig selv en tjeneste på den lange bane, hvis du i hvert fald tager en kort uddannelse, og hvis det er fordi du gerne vil have gang i dine hænder hurtigt, så er der masser af mulighed for det på erhvervsuddannelserne. Her lærer du ved at gøre, og du kommer i gang med hænderne fra dag 1.

Det betyder også, at du lærer noget, der er relevant for det job du skal have i fremtiden lige fra starten. Det er noget mange, der måske ikke har været så glade for at gå i skole, ender med at nyde godt af. Mange har nemlig problemer med at se formålet i skolegangen i folkeskolen, men sådan er det ikke for mange på en erhvervsuddannelse. Her handler det nemlig om at få dig udrustet til at udføre et håndværk eller et andet job så godt som muligt, og det er hvad hele uddannelsen går ud på. Undervisningen er relevant fra dag 1, og det er noget undervisning alle kan være med til. Hvis du har læsevanskeligheder eller noget lignende, så kan det også sagtens lade sig gøre, og der er steder der specialiserer sig i at undervise folk der har det på den måde. Derfor bliver du mindst ligeså god en håndværker, kontorarbejder eller noget helt tredje alligevel.

Author: admin