Overrask din partner på nye måder

Et lykkeligt parforhold indeholder for langt de fleste par også et aktivt og ligevægtigt sexliv, men der er nogle år, hvor børnene er små og hverdagen er presset, hvor det kan være svært at finde både tid og overskud til at gøre det helt store ud af de intime stunder. Det kan let ende med at blive en rent mekanisk oplevelse eller et kapløb om at blive færdig, så det kan krydses af ’to-do’-listen og madpakkerne kan blive smurt.

Er I nået til et sted, hvor intimiteten og det seksuelle samvær godt kunne brug et boost, så bør I måske overveje at gøre som mange andre danskere og introducere en hjælpende hånd i soveværelset i form at lidt frækt legetøj eller sexet lingeri.

Overraskelse eller samarbejde?

For nogle par kan det være ganske grænseoverskridende at bevæge sig ind på et nyt område, når det kommer til sex. Det betyder, at det kæmpe marked for sexlegetøj og frækt undertøj kan være overvældende for selv den bedste. Derfor er det en god ide at mærke efter, om du er klar til at kaste dig udi dette som en overraskelse til din partner, eller om du er mere tryg ved at gøre det til et fælles eventyr ind i en helt ny og fræk verden.

Det betyder naturligvis ikke, at I nødvendigvis skal kaste jer ud i den dybe ende uden at kunne svømme, for der findes mange forskellige niveauer og avancegrader af sexlegetøj. I stedet for at lade jer skræmme kan I tage det som en sjov og anderledes oplevelse, hvor I kan blive klogere på både jer selv og hinanden. Kig for eksempel på https://www.sexshop.dk/ og bliv inspireret.

Planlægning eller spontanitet

Endnu et spørgsmål om præferencer, for i nogle forhold, kan det være enormt pirrende, at få bind for øjnene og blive ført ind i det uvisse. For andre kan det være noget ubehagelig, der gør den ene eller begge parter utrygge. I alle tilfælde er det en god ide at mærke efter, hvor trygge I er ved hinanden og, hvor godt i kan aflæse hinandens grænser og kropssprog før du kaster dig udi den helt store spontane aften.

Med sex er det for rigtig mange et spørgsmål om eventyrlyst, men også i høj grad tryghed og mod til at give slip og stole på sin partner. Netop derfor kan det for nogen være fedt med spontanitet og overraskelsesmoment, mens det for andre vil fungere langt bedre med samarbejde og planlægning. Det vigtigste er, at I får en fræk og ny oplevelse ud af det og, at I kan grine af det bagefter eller måske få lyst til at gå endnu videre og udforske endnu mere og frækkere sider af jer selv eller hinanden.

Lige meget hvad, så er der rig mulighed for at blive inspireret og måske endda pirret, ved at kigge på nettet og gå på opdagelse i det store univers af forskellige former for sexlegetøj, der findes derude.

Author: admin